Tuotteet1

Tuotteet

Cadmandata on erikoistunut yritysratkaisuihin. Edustamme kaikkia merkittäviä tietotekniikka-alan brändejä. Olemme mm. Lenovo Gold partner joka takaa teille parhaan mahdollisen asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen. Toimitamme vuosittain satoja kannettavia, CAD-työasemia, PC:tä, tabletteja, älypuhelimia, oheislaitteita, ohjelmistoja sekä verkkotuotteita. Kun tarvitset tietotekniikkaa ota yhteyttä meihin.

Palvelimet

Kestävät ja tehokkaat torni- ja räkkipalvelimet. Kahdennetut virtalähteet ja levyt. Uusimmat Windows Server -käyttöjärjestelmät. Konfiguroimme RAID-tasot, esiasennamme komponentit sekä käyttöjärjestelmän, asennamme palvelut valmiiksi käyttökuntoon, siirrämme datat vanhasta järjestelmästä. Edustamme Dell, HP ja Lenovo-palvelimia ja autamme palvelimen speksauksessa, jotta saatte optimaalisen palvelimen. Pyydä tarjous myynnistämme myynti(at)cadmandata.fi.

CAD-työasemat

Premium laatua 3D-suunnitteluun järkevään hintaan. Olemme toimittaneet yli 4800 ECM CAD-työasemaa ympäri Suomea. Saatte viimeisintä tekniikkaa ja laatua kilpailukykyiseen hintaan. ECM työasemat ovat korkealaatuisia, tehokkaita, hiljaisia ja monipuolisesti laajennettavissa. Lue lisää ECM Computersin sivuilta tai valitse kaupastamme sopiva malli.

PC:t

Toimistokäyttöön soveltuvat parhaiten ECM Mini-Station pöytäkoneet. Nämä tehokkaat, pienikokoiset, ja vähävirtaiset PC:t ihastuttavat nopeudellaan ja hiljaisuudellaan. Uskomaton teho pakattuna pieneen kokoon, tinkimättä liitännöistä. Lue lisää ECM Computers sivuilta tai valitse kaupastamme sopiva malli.

Kannettavat ja tarvikkeet

Erittäin laaja mallisto kannettavia. Asennamme valmiiksi lisämuistit, käyttöjärjestelmäpäivitykset, yms. yrityksen standardin mukaisesti. Myymälässämme on esillä mm. Lenovo Thinkpad, Microsoft Surface, Dell ja HP kannettavia. Tehokkaat CAD-kannettavat ja niiden tarvikkeet, sekä mobiilikäyttäjän kevytkannettavat. Laaja valikoima telakoita, lisämuisteja, akkuja, tietosuojakalvoja ja muita tarvikkeita. Päivitämme kannettavien SSD-levyjä suurempiin, vaihdamme rikkoutuneita näyttöjä, lisäämme keskusmuistia yms. Katso kaupastamme sopiva malli.

Hybridit

Kosketusnäytöllä ja Irroitettavalla näppäimistöllä varustetut hybridikannettavat toimivat myös kätevänä ja kevyenä tablettina. Microsoft Surface -, Thinkpad Tablet -, Dell XPS - , HP Elite X- tuoteperheet. Nämä laitteet tarjoavat tehoa liikkuvalle yrityskäyttäjälle. Kynällä on kätevä luonnostella ja tehdä merkintöjä kuviin.

Tabletit

Toimitamme vuosittain satoja Apple iPad- , Huawei Mediatab-, Samsung Galaxy Tab-, Microsoft Surface- ja Lenovo-tabletteja. Android-, iOS- ja Windows käyttöjärjestelmällä. Valikoimistamme löytyy jokaiseen käyttöön sopiva. Laaja mallisto kestäviä rugged koteloita, panssarilaseja, sekä muita varusteita. Saatte tabletit yrityksenne standardin mukaisesti asennettuna. Katso kaupastamme sopiva malli.

Älypuhelimet

Uusimmat älypuhelimet. Edustuksessamme kaikki johtavat merkit ja mallit. Muun muassa Apple, Samsung, Huawei, Honor, Motorola, Xiaomi ja Nokia. Valikoimistamme löytyvät myös suojakotelot, panssarilasit, lisämuistit ja laturit. Katso kaupastamme sopiva malli

Tulostimet ja monitoimilaitteet

Monipuolinen valikoima yritys- ja kotikäyttöön suunnattuja tulostimia ja monitoimilaitteita. Suositut HP:n ja Brotherin tulostimet saat myös valmiiksi käyttökuntoon ja verkkoon asennettuna. Toimitamme kaikkiin tulostimiin värikasetteja ja tarvikkeita. Muutamia vaihtoehtoja esillä myymälässämme. Valitse sopiva malli kaupastamme

Ohjelmat

Laaja valikoima toimistosovelluksia, CAD-suunnitteluohjelmistoja, tietototurvaa, graafisia ohjelmia, yms. Suurin osa ohjelmista on saatavilla erittäin nopeasti sähköisenä toimituksena. Valikoimistamme löytyvät tietysti suositut Microsoft Officet, F-secure tietoturvaohjelmistot. Maahantuomme mm. AutoCAD ohjelmia. Olemme Adobe-partner. Katso lisää kaupastamme.

Oheislaitteet

Maahantuomme Rivacase laukkuja, reppuja ja tarvikkeita. Valikoimistamme löytyvät erilaiset oheislaitteet yritys- ja kotikäyttöön. Laaja valikoima mm. näyttöjä, näppäimistöjä, hiiriä, kantolaukkuja, kaiutinpuhelimia, videoneuvottelulaitteita, projektoreja ja info-näyttöjä. Myymälässä esillä erinomainen valikoima oheislaitteita. Katso sopiva malli kaupastamme.

Verkon aktiivilaitteet

Toimitamme, konfiguroimme ja asennamme lähiverkkoonne toimintakuntoon palomuurit, kytkimet, automaattiset Backup- laitteet (NAS) ja muut verkon aktiivilaitteet. Löydät meiltä myös ethernet-kaapelit ja muut kaapelointiin liittyvät tuotteet. Markkinoiden suosituimmat ja laadukkaimmat HPE Aruba kytkimet.

Teollisuusratkaisut

Laaja valikoima erilaisia teollisuustuotteita. Getac ja Panasonic teollisuuskannettavat, Elotouch kosketusnäytöt, Opticon ja Zebra viivakoodinlukijat, Citizen ja Zebra tarratulostimet. ECM mallistostamme löytyy teollisuuteen suunnattuja PC:tä. Katso lisää ECM Computersin sivuilta.

Automaattiset varmistuslaitteet

Korvaamattomien datojen varmistukset mietinnässä ? Ratkaisu on maailman turvallisin QNAP varmistuslaite. Cadmandata on QNAP-partner, ja se takaa parhaan ammattitaidon. Mallisarja on laaja - jokaiseen käyttöön löytyy sopiva malli. Yhdistettynä CMD-Backup palveluun saavutetaan paras tietoturva. Katso sopiva malli kaupastamme

Teollisuuskannettavat

Äärimmäiset olot vaativat äärimmäistä kestävyyttä. Panasonic ja Getac- teollisuuskannettavat kestävä iskuja, pölyä, tärinää ja erilaisia lämpötiloja. Ne täyttävät Military ja IP- kestävyysluokitukset. Mallistosta löytyy täysin vahvistettuja ja osittain vahvistettuja kannettavia. Katso sopiva malli kaupastamme.

Esitystekniikka

Toteutamme erilaiset esitystekniikka-ratkaisut neuvottelutiloihin, julkisiin tiloihin ja toimistoon. Edustuksessamme kaikki johtavat merkit kuten Samsung, LG, Philips, Finlux, Optoma. Neuvotteluhuoneet, auditoriot ja erilaiset koulutus- ja kokoustilat edellyttävät toimivia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä, jotta esitysten esittäminen on yksikertaista ja työnteosta tulee sekä tehokasta että vaivatonta. Ja jotta tämä tavoitetila saavutetaan, Cadmandata toimii neuvoen ja konsultoiden asiakkaamme apuna, saavuttamaan ratkaisujemme avulla parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja hyödyn, riippuen tilan luonteesta ja käyttötarkoituksesta. Pyydä tarjous myynnistämme.