Cadmandatan toimisto ja myymälä sijaitsevat Nokian moottoritien ja Pispalan valtatien risteyksessä, Epilän liikekeskuksessa.

Pysäköintitilaa on reilusti tien toisella puolella.

Myymälässämme esillä laaja valikoima uusinta tietotekniikkaa. Tervetuloa!

Myymälämme avoinna arkisin 8.30 – 16.30

Web-kauppa palvelee 24/7 osoitteessa cadman.fi

 

 

Tarjouspyynnöt ja tilaukset:
Keskus p. 03-31220 300
myynti @ cadmandata.fi

Huolto ja tukipyynnöt:
p. 03-31220 330
tuki @ cadmandata.fi

Laskut:
Verkkolaskuosoite: FI1557300820112767
Välittäjä : OKOYFIHH

PDF laskut:
 minna.sillanaukee@cadmandata.fi

Reijo Sillanaukee

Toimitusjohtaja

Reijolla on yli 25 vuoden kokemus yritys- ja järjestelmämyynnistä. Hän johtaa yritystä, toimii ostajana, rakentaa kumppaniverkostoa ja hoitaa suurasiakkuuksia. Reijo tutkii uusia tuotteita ja rakentaa CMD brändiä.
reijo.sillanaukee @ cadmandata.fi

Minna Sillanaukee

Toimistosihteeri

Minna hoitaa ammattitaidolla osto-ja myyntilaskutukset, takuuvaihdot ja toimituksiin liittyvät asiat.Minna on myös erikoistunut hyvinvointialueiden tablet kokonaisuuksien asennuksiin.
minna.sillanaukee @ cadmandata.fi

Riku Niemi

Järjestelmäasiantuntija

Rikulla on pitkä kokemus yritysten ICT-järjestelmien ylläpidosta ja pilvipalveluista. Riku on myös huoltanut satoja tietokoneita ja mobiililaitteita. Woocommerce verkkokaupat, Linux järjestelmät ja Google Cloud ovat hänelle tuttuja.Rikulla on pitkä kokemus älypuhelimien huolloista ja korjauksista
riku.niemi @ cadmandata.fi

Petri Pantsar

ICT-arkkitehti

Petrin vahvuudet ovat kokonaisvaltaisessa liiketoiminnan varmistamisessa ja jatkuvuudessa sekä monipuolisessa laitteiden tuntemisessa. Taustalla on vahva kokemus tietoturvallisten käyttöympäristöjen ja laajojen verkko- sekä laiteympäristöjen toteutuksesta, suunnittelusta ja hankinnasta. Petri vastaa järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä ICT-ylläpidoista.
petri.pantsar @ cadmandata.fi

 

Santeri Aaltonen

ICT-asentaja

Santeri esiasentaa ja huoltaa kannettavat, pöytäkoneet ja mobiililaitteet ammattitaidolla. Hän toimii myös ylläpitotöissä.Hänellä on pitkä kokemus tietokoneiden kasauksesta ja hän tuntee hyvin rautapuolen.
santeri.aaltonen @ cadmandata.fi

Pertti Kangasniemi

Myyntiedustaja – Varsinais-Suomi

Pertillä on pitkä kokemus myyntityöstä ja erityisesti graafiset työasemat ovat hänen erikoisalaansa. Hän on myös kokenut ammattikuvaaja ja varustettu pitkällä kokemuksella valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä.
pertti.kangasniemi @ cadmandata.fi

Otso Suhonen

ICT-Asentaja

Tietokoneiden huollot, esiasennukset,
ECM kokoonpanot ja kaupan ylläpito.
otso.suhonen @ cadmandata.fi